Partneritele

Liitu Bisly koostööpartnerite võrgustikuga

Bisly pakub sulle tipptasemel targa hooneautomaatika tooteid, põhjalikke teadmisi kogu sektorist, ekspertide teadmisi ja tehnilist tuge.

Kindlusta stabiilne sissetulek

Meie partnerina saad lisasissetuleku nii riistvara müügist ja paigaldusest kui ka tarkvara tellimuspõhisest müügist (SaaS mudel).

Paku oma klientidele rohkem väärtust

Bisly lahendusega vähendad drastiliselt muutuvkulusid ja teed klientidele hoonete haldamise lihtsaks.

Saavuta edu uutel turgudel

Sisene turgudele, kus praegu pakutavad süsteemid ei vasta ootustele. Vähenda riistvara- ja tegevuskulusid, laienda mõjuulatust ja jõua enamate klientideni.

Avasta võimalusi

Bislyga jõuad ka seni keerulisena tundunud turgudele, mille jaoks traditsioonilised lahendused on olnud liiga kallid – nagu näiteks väiksemad äripinnad. Meie tõepoolest skaleeritavad lahendused aitavad sul tarkade hoonete turul edu saavutada.

Kuidas Bisly sind toetab?

  • Pakume sulle esimeseks paigalduseks tasuta tehnilist tuge: Bisly insenerid tulevad kohale ja toetavad su tiimi paigalduse läbiviimisel
  • Esimese viie projekti vältel pakume tehnilise toe teenust vastavalt vajadusele. Meile on oluline, et saaksid Bislyga algusest peale muretu ja ladusa kogemuse.  
  • Iga-aastane kutse Bislyverse koolitusele. Kord aastas korraldame Tallinnas ühise vahva ürituse kõikidele oma partneritele, et hoida teid kursis uute tehnoloogiliste arengute ning uusimate Bisly lahendustega.
  • Toetame turundusega. Pakume oma koostööpartneritele tuge erinevate turundusmaterjalide koostamisel ning ühist osalemisvõimalust messidel ja muudel olulistel üritustel.  

Saa osa kiirest kasvust – varajase kasutajana saad selle võimaluse esimesena!  

Partner
Premium
Elite
Strategic
Discount*
-10%
-15%
-20%
-25%
Discount first order*
-15%
-20%
-25%
-30%
BMS
BMS +
Listed on Bisly.com
Leads & deals funneling
Showroom for free
Marketing support
Product support
Payment terms
Pre payment
After 6 months, 30 days DAP
After 6 months, 30 days DAP
After 6 months, 30 days DAP

* Discount applies only to Bisly own hardware, not 3rd party components when purchased through Bisly.

Võta ühendust

Kui soovid Bisly partnerite võrgustikuga liituda või täpsemalt teada saada, mis võimalusi oma koostööpartneritele pakume, võta meie tiimiga juba täna ühendust!

Helista meile: +372 712 3007