Miks valida Bisly?

Bisly hooneautomaatika kinnisvaraarendajatele ja -haldajatele

Energiatõhusa ja jätkusuutliku ehituse kasv kogu maailmas on vajadust tarkade hoonete järele märkimisväärselt suurendanud. Bisly hooneautomaatika sobib ka suurprojektidele ning võimaldab kinnisvaraarendajatel ning ehitusekspertidel ehitada energiatõhusaid ja intelligentseid hooneid.

Hooneautomaatika eelisedkiired ja täpsed ESG-raportid

Säästliku keskkonna-, sotsiaal- ja juhtimispõhimõtted (ESG) on kinnisvaravaldkonnas järjest olulisemaks muutunud. Asjakohane andmete kogumine, analüüs ning raportite koostamine võib aga olla aeganõudev ja kallis. 

Bisly lihtsasti kasutatav ja täpne hooneautomaatika tehnoloogia lahendab ESG-aruandluse peamise probleemi – andmete kvaliteedi. Meie eeliseks on, et kogume andmeid otse tegelikest arvestitest, mitte ei tugine prognoosidele või keskmistele arvutustele. See tagab täpsema ja usaldusväärsema teabe, mis on eriti oluline täpseks ESG-aruandluseks. 

 

BMS-süsteem, mis ei nõua täielikku ümberehitust

Meie BMS-süsteem on äärmiselt töökindel, paindlik ja skaleeritavsealjuures arvestades iga hoone eripära, haldusvajadusi ja –nõudmisi. Projekteerime ja seadistame kogu süsteemi nii, et see vastaks täpselt kliendi vajadustele. Bisly lahendust saab võtta kasutusele moodulite kaupa, mis tähendab, et kliendid saavad valida ka vaid osa meie hooneautomaatika süsteemist ning ei pea nõustuma kõik-ühes-või-mitte-midagi paketiga

Lihtne integratsioon

Bisly riistvara on üles ehitatud ühele kesksele pilveplatvormile, millesse on võimalik integreerida mistahes kolmanda osapoole seadmed. Haldame süsteemide ja seadmete omavahelist tööd ühtsel platvormil ning uuendame süsteeme pidevalt, mis parandab kvaliteeti ja vähendab tegevuskulusid. Lisaks sellele kindlustame, et kõik kolmanda osapoole seadmed jäävad stabiilselt toimima ka pärast regulaarseid uuendusi. 

Madalamad kulud

Bisly teeb elu palju lihtsamakstänu kergesti kasutatavale süsteemile, mis on skaleeritav ning ei vaja täielikku hooneautomaatika ja haldussüsteemide ümber ehitamist. Vaid minimaalne lisariistvara kulu teeb Bislyst äärmiselt efektiivse ja soodsa lahenduse.

Kindlusta oma hoonele WELL või BREEAM sertifikaat tänu targale hooneautomaatikale

Tänu intelligentse tehnoloogia ja automaatikasüsteemide rakendamisele näiteks valgustuse ja HVAC-süsteemide puhul aitab Bisly oma klientidel rõhutada pühendumust energiakulu vähendamisse ning võimaldab saavutada kõrgemat taset BREEAM, WELL ja LEED sertifikaatide puhul.  

WELL sertifikaat

Targa hooneautomaatika kasutamine aitab kinnisvaraarendajatel ninghaldajatel saavutada WELL rohesertifikaati, mis tähendab tervislikumaid ja jätkusuutlikumaid hooneid lõppkasutajale ning tõstab kinnisvara ruutmeetri hinda.

Bisly tark hooneautomaatika on intelligentne valik igale energiasäästlikule ja nutikale hoonele. 

Võta meie abivalmis tiimiga ühendust juba täna ja aitame leida just sinu projektile sobiva lahenduse.