Miks valida Bisly?

Arhitektidele ja projekteerijatele: jätkusuutlik automatiseerimine

Kliimamuutuste kiirenemist arvestades ei saa keskkonnasäästlik arhitektuur olla vaid preemiumklassi mugavuslahendus. Tänu tehnoloogia arengule on järjest kasvamas vajadus tarkade hoonete järele. Lahenduseks on intelligentne ja tulevikku suunatud hooneautomaatika süsteem, mis võimaldab maja omanikel ja kasutajatel vajaduspõhiselt oma sisekeskkonda reguleerida.  

Integreeri Bisly oma järgmisesse projekti 

Kliimaeesmärkide saavutamiseks on oluline, et nii olemasolevad kui ka uued hooned oleksid praegusest märksa ökonoomsemad ja energiatõhusamad. Sealjuures on tähtis, et jätkusuutlik automatiseerimine oleks efektiivselt hoone arhitektuuri integreeritud

Bisly: planeeri targem disainilahendus

Nutikalt arhitektuuriprojekti kaasatud hooneautomaatika ühendab kogu hoone funktsioonid, reageerib kasutajate vajadustele ning juhib hoonet vastavuses loomuliku elurütmiga. Intelligentne hooneautomaatika annab arhitektidele ja projekteerijatele võimaluse planeerida targemaid ja energiatõhusamaid hooneid ning nii panustada rohelisemasse planeeti.  

Jätkusuutlik automatiseerimine optimeerib energiakasutust

ESG-nõuded ning jätkusuutlikkuse kasvav tähtsus ehitussektoris nõuab tarku lahendusi nii arhitektidelt, projekteerijatelt kui ka kinnisvaraarendajatelt. Bisly hooneautomaatika optimeerib energiakasutust nutikate sensorite ja kontrollerite abil, mis arvestavad muuhulgas näiteks loodusliku valguse mõju, üldisi keskkonnatingimusi ja hoone hõivatust.

Tulemuseks on väiksem energiatarbimine ning madalamad elektriarved lõpptarbijale.

Mugavam ja lihtsam lahendus lõppkasutajale 

Tänu pidevale sisekliima optimeerimisele parandab Bisly innovatiivne hooneautomaatika kasutajamugavust ja tõstab töötajate produktiivsust. Lisaks sellele aitab hooneautomaatika integreerimine arhitektuuri saavutada WELL, LEED ja BREAAM standardeid, mis omakorda suurendab usaldust arhitektide ning projekteerijate vastu.

Parem kasutajamugavus, suurenenud tootlikkus

Bisly efektiivne ja energiasäästlik hooneautomaatika lahendus reguleerib valgustust ja ruumitemperatuuri automaatselt, arvestades näiteks päevavalguse mõju ning hoone hõivatust. Tänu kasutajakesksele ja vajaduspõhisele lähenemisele ning tervislikuma sisekliima loomisele tõstab Bisly hoone kasutajate produktiivsust ja üldist rahulolutunnet. 

Elegantne disain

Bisly hooneautomaatika juhtekraani raam on valmistatud harjatud alumiiniumist ja mustaks anodeeritud, mis teeb selle tavapärasest plastikust oluliselt vastupidavamaks ja võimaldab ekraane kergesti sisearhitektuuri integreerida.

 

Spetsiaalselt targa kodu juhtimiseks loodud juhtekraan Bisly Hub on vastupidav ja esteetiline lahendus, mis kestab aastaid. Seadme väljavahetamise pärast lõppkasutaja seega muretsema ei pea.  

Kvaliteetne lahendus, mis vastab jätkusuutlikkuse standarditele 

Integreerides Bisly hooneautomaatika tehnoloogia oma arhitektuurilahendustesse, aitad kaasa rohelise ehituse põhimõtete juurutamisele. Jätkusuutlik automatiseerimine toob kaasa mitte ainult energiasäästu, vaid kogu hoone võimalikult kulutõhusa energiakasutuse.

Efektiivne energiakulu vähendamine

Bisly hooneautomaatika optimeerib energiatarbimist, juhib ja jälgib taastuvenergia allikaid ning toetab energiakulu vähendamist. Meie süsteem on ideaalne võimalus hoone CO2-jalajälje vähendamiseks.

Bisly tark hooneautomaatika on intelligentne valik igale energiasäästlikule hoonele.  

Võta meie abivalmis tiimiga juba täna ühendust ja aitame leida just sinu projektile sobiva lahenduse.