Bisly targa hoone lahendused – tulevikukindel innovatsioon

Süsteeme automatiseerides muudad hoone juhtimise lihtsaks. Bisly tark hooneautomaatika  süsteem pakub üht keskset platvormi kõigi hoone funktsioonide juhtimiseks. Meie targa maja lahendused on tänu madalamatele üldkuludele ligi poole soodsamad võrreldes turul pakutavate alternatiividegailma et peaksime kvaliteedis järeleandmisi tegema.

 

smart building system

Bisly hooneautomaatika sobib nii kortermajadele, ärihoonetele kui ka majutusasutustele ning on:

lihtsalt paigaldatav

skaleeritav

äärmiselt turvaline

täielikult automatiseeritud

Bisly targa hoone lahendus on tulevikukindel valik, mis on kohandatav iga projekti eripära ning individuaalseid vajadusi arvestades. Tänu meie enda arendatud tipptasemel tehnoloogiale suudame vähendada muutuvkulusid nii disaini- kui ka seadistusprotsessis ning liikuda lähemale oma eesmärgile: muuta targad majad kõigile kättesaadavaks.  

Intelligentsed hoonejuhtimissüsteemid on ideaalne valik igale elukondliku või ärikinnisvara omanikule, kes soovib tõsta oma hoone energiatõhusust ja mugavust. Meie tark hooneautomaatika süsteem kontrollib ja reguleerib automaatselt nii kütet, ventilatsiooni ja kliimaseadmeid (HVAC) kui ka valgustust ja süsteemide ligipääsu. 

BMS-tarkvara

Bisly tarkvara teeb hoone juhtimise lihtsaks. Meie ainulaadne BMS-süsteem koondab kõik hoone funktsioonid ühele integreeritud platvormile, kust neid on mugav hallata. Bisly lahendus on kohandatav iga hooneomaniku võihaldaja vajadustele. Kasutame ettevõttesiseselt arendatud ja patenteeritud Single-Cloud platvormi ning masinõppe algoritme, et tagada võimalikult tõhus energiasääst.

Loe lähemalt

Praktiline riistvara

Pakume tõhusat, lihtsalt hallatavat ja kasutajasõbralikku riistvara, mille paigalduskulud on kuni 60% soodsamad võrreldes turul pakutavate alternatiividega. Bisly skaneerimispõhine riistvara ei nõua paigaldamiseks, integreerimiseks või kasutamiseks programmeerimisoskusi ning sobib nii korterelamutele kui ka ärihoonetele. 

Loe lähemalt

Täielikult integreeritav

Bisly intelligentne hooneautomaatika lahendus tagab kiire ja usaldusväärse andmeanalüüsi ning otsuste tegemise. Meie BMS-süsteem on täielikult integreeritav kõikide hoone tehnosüsteemide, aga ka valgustuse ja taastuvenergia lahendustega ning koondab nende juhtimise ühele juhtplatvormile. Bisly lahendus sobib nii uusehitistele kui ka renoveerimisprojektidele.  

Loe lähemalt

Bisly valgustusautomaatika

Euroopa kogenuima targa hoone lahenduste spetsialistina oleme välja töötanud energiatõhusa ja sujuva valgustuse juhtimissüsteemi. See kuluefektiivne ja intelligentne lahendus toetab kõiki valgustuse protokolle – sealhulgas sisse- ja väljalülitamist, valgustuse intensiivsust, värvi ja muid parameetreid. Bisly Lighting täidab kõiki klassikaliste ja inimkesksete valgustuslahenduste nõudeid. 

Loe lähemalt

Bisly tark hooneautomaatika on intelligentne valik igale energiasäästlikule ja nutikale hoonele.

Võta meie abivalmis tiimiga ühendust juba täna ja aitame leida just sinu projektile sobiva lahenduse.