Karjäär ja vabad töökohad

Avasta karjäärivõimalused Bislys

Karjäär Bislysvalmis muutusteks

Kas soovid koos meiega muutusi ellu viia? 

Kas teadsid, et hoonetele kulub ligi 40% kogu maailma energiatarbimisest ja ehitussektor vastutab 30% kasvuhoonegaaside heitkoguste eest?

Parim aeg muutusteks on nüüd ja praegu – on aeg muuta hooned targemaks ja jätkusuutlikumaks.  

Hoonete intelligentseks muutmine on olnud Bisly missioon ettevõtte asutamisest peale. Alates 2018. aastast oleme oma seadmeid ja tarkvara järjest täiendanud ning kaasanud oma meeskonda tipptasemel eksperte rahvusvahelistest ettevõtetest. Meid kõiki ühendab üks kirg – muuta energia säästmine lihtsaks ja taskukohaseks.  

Kui oled valmis väljakutseteks – mitte ainult panustades kiiresti kasvava rahvusvahelise ettevõtte edusse, vaid aidates kaasa ka meie planeedi ressursside säästmisele – siis oled meiega oma eesmärgile juba sammu võrra lähemal.   

Bisly väärtused: mis meid liikuma paneb?

Bisly tiimi liikmena on sul võimalus meiega jagada mitmeid olulisi väärtusi, alates vastutustundest ja võimestamisest ning lõpetades jätkusuutlikkusega.

Hindame vastutustunnet ja motivatsiooni, usaldust ja iseseisvust.

Meile on oluline anda igale oma tiimi liikmele võimalus iseseisvalt otsuseid vastu võtta. Usume, et igaüks on ise võimeline õigeid ja ettevõtet edasiviivaid lahendusi leidma.

Tahame ise otsustada ja vastutust võttes areneda.

Iga Bisly meeskonna liige saab võimaluse oma valdkonnas vastutusrikkaid otsuseid teha.

Armastame väljakutseid.

Kas seame hetkeseisu küsimärgi alla? Jah, alati! Ületame igapäevaselt seniseid norme, seades eesmärgiks laiapõhjalise mõju keskkonnale. Hindame protsessi ning püüdleme võimalikult intelligentsete tulemuste poole.

Tagasisidekultuur on meile oluline.

Kas anname asjalikku tagasisidet? Alati! Meie jaoks on tagasiside ideaalne võimalus veel paremate tulemuste saavutamiseks – sealjuures üksteise panust hinnates ja väärtustades.

Hoolime oma keskkonnast, planeedist ja tulevastest põlvedest.

Tahame muuta energia säästmise lihtsaks ning kõigile taskukohaseks. See on kogu meie tiimi ühine siht.

Mida oma töötajatele pakume?

Bislys oled osa missiooniga ettevõttest, kus on oluline ühiste eesmärkide saavutamine. Selle nimel tahame panustada ka oma tiimiliikmete motiveerimisse ning nende heaolusse.

Iga sünnipäev on eriline

Sinu sünnipäeval on sul vaba päev! See on su isiklik aja maha võtmise võimalus – puhka, proovi midagi uut või veeda aega kallite inimeste seltsis.

Tervisetoetus

Sinu tervis on ka meie jaoks tähtsal kohal. Teeme koostööd Stebby tervisekindlustusega ja pakume sulle igakuist wellness-toetust, mida saad kasutada näiteks massaažiks, joogatunniks või spaakülastuseks.

Raamatufond

Kui leidsid raamatu, mille puhul usud, et see panustab sinu arengusse ning meie tiimi edusse, siis ostame selle sulle.

Tiimiüritused iga 3 kuu tagant

Kohtume 4 korda aastas mitte-tööalases keskkonnas, et tugevdada omavahelisi suhteid. Õpime üksteist tundma, vahetame mõtteid ja ideid.

Head inimesed tunnevad teisi häid inimesi

Kui sul on suur professionaalne suhtevõrgustik, mis meie ettevõttele kasu toob, saad teenida “soovitusboonust”. Sinu hinnang on meile oluline – iga soovitus loeb.

Jätka oma karjääri Bislys

Kui sulle tundub, et meie väärtused sobivad su ettekujutustega, siis uuri lähemalt meie vabade töökohtade kohta ja astu esimene samm Bisly meeskonnaga liitumiseks.

Ootame sinuga kohtumist ning üheskoos muutuste elluviimist!