Lihtsalt kasutatav hoonehaldustarkvara

Bisly hoonehaldustarkvara muudab hoonete igapäevase halduse mugavaks ja stressivabaks. Innovatiivne tarkvaralahendus vähendab energiakulusid ning säästab aega ja raha nii hoone omanikule, haldajale kui ka kasutajatele.   

Building management systems

Kuidas tagada tõepoolest targad hooned?

Bisly hoonehaldustarkvara on disainitud nii, et see vastaks iga hoone spetsiifilistele vajadustele. Kasutame uusimat BMS-tehnoloogiat ja innovatiivseid lahendusi, et muuta hooned tõepoolest intelligentseks, vähendada muutuvkulusid ning tõsta energiaefektiivsust.

Kindel klienditugi

Lisaks kasutajate vajadustele vastab Bisly tarkvaralahendus ka kõigile valdkonna regulatsioonidele, normidele ja standarditele. Masinõppe abil parandame ja uuendame oma BMS-süsteemi algoritme pidevalt ning pakume kõrgeima taseme kliendituge. Meie tarkvarasse sisseehitatud broneerimis- ja arveldussüsteemid teevad kõik protsessid kergesti hallatavaks, läbipaistvaks ja mugavaks.  

 

Kiire integratsioon

Bisly ekspertide poolt välja arendatud hoonehaldustarkvara on täielikult integreeritav kõigi seadmete ja toimingutega. Meie pakutav intelligentne BMS-süsteem pakub kiiret ja täpset andmetöötlust ning koondab kokku kogu teabe, mis on vajalik hoonesüsteemide võimalikult efektiivseks juhtimiseks. Järgime põhimõtet „vähem on rohkem”, mis tähendab, et tarkvara kasutamiseks ei ole vaja spetsiifilist väljaõpet või haridust. See omakorda muudab hoone haldamise kõigile arusaadavaks ja lihtsaks.  

Sobitub igat tüüpi riistvaraga

Bisly BMS-süsteem on äärmiselt paindlik ning ühendub igat tüüpi avatud seadmetega. See tähendab, et meie tarkvara sobib kasutamiseks nii erinevat tüüpi ärihoonetes kui ka kortermajades. Kliendid ei pea ostma lisaseadmeid, mis tihti kaasneb teiste turul pakutavate tarkvarapakkumistega. 

Võta Bisly tarkvaraekspertidega juba täna ühendust!

Bisly hoonehaldustarkvara teeb kütte- ja ventilatsioonisüsteemide, valgustuse ja turvasüsteemide juhtimise kiireks ja lihtsaks.

Võta meiega juba täna ühendust, et saaksime oma abivalmis tiimiga just sinu kinnisvara vajadustele vastava lahenduse pakkuda.