Bisly värbas Schneideri peakontorist uue ärijuhi, automaatika valdkonna eksperdi Eric Haitjema 

oktoober 22, 2024
Image - Bisly värbas Schneideri peakontorist uue ärijuhi, automaatika valdkonna eksperdi Eric Haitjema 

Eelnevalt Schneider Electricus globaalse kommertsjuhina töötanud Eric Haitjema toob Bislysse enam kui kolme aastakümne pikkuse automaatika sektori kogemuse, samal ajal kui ettevõte laiendab oma haaret Suurbritannias, Saksamaal, Skandinaavias ja Baltimaades. 

Bisly nimetab Eric Haitjema uueks ärijuhiks, sihiks laienemine Euroopa turgudel

Alates oktoobrist on innovaatilise hooneautomaatika tehnoloogia arendaja Bisly ärijuhina alustanud tööd Eric Haitjema, kellel on aastakümnete pikkune kogemus rahvusvahelistest ettevõtetest nagu ABB, Samsung ja Schneider Electric. Haitjema ülesandeks on Bisly äri laienemise juhtimine Suurbritannias, Saksamaal ja teistel suurematel Euroopa turgudel. Tema eesmärk on järjepidevalt Bisly aastakäibe vähemalt kahekordistamine, et seeläbi kindlustada ettevõtte juhtpositsioon intelligentsete hoonete haldamise ja energiatõhusate automaatikalahenduste pakkumise valdkonnas.

Haitjema on juhtinud globaalset müüki üleilmse haardega automaatika- ja tööstusettevõtetes, kus tema hallatavate portfellide aastamaht ulatus üle miljardi euro. Tema ülesanded Bislys hõlmavad strateegiliste partnersuhete loomist kinnisvaraarendajate, partnerite ja teiste sektori võtmetegijatega.  Samuti on tema fookuses ettevõtte tehisintellektil põhinevate haldustarkvara ja ESG tööriistade turule toomine. Hetkel on Bisly käed löönud juba enam kui 50 partneriga Euroopas ning teenindab väga suurt hulka lõppkasutajaid elamu- ja ärikinnisvara sektoris nii Eestis kui välismaal, pakkudes innovaatilisi tarkvara ja riistvara lahendusi, mis vähendavad CO2 emissioone ja suurendavad energiatõhusust.

Eric Haitjema sõnul pakub Bislyga liitumine ainulaadse võimaluse töötada ettevõttes, millel on tohutu kasvupotentsiaal. „Hooneautomaatika vajab muutust ja Bislyl on kõik eeldused, et seda turgu kujundada. Nagu Bolt muutis taksoturgu ja Tesla elektriautode tööstust, on Bislyl võimekus muuta hooneautomaatika sektorit, pakkudes lahendusi, mis aitavad võidelda kliimamuutustega. Minu jaoks on au olla osa ettevõttest, mis suudab innovaatiliste lahendustega turge raputada ning omada nii laiapõhjalist mõju globaalsele kliimamuutusele,“ sõnas Haitjema.

Bisly tegevjuht ja kaasasutaja Ants Vill kommenteeris Haitjema liitumist järgmiselt: „Ettevõtte asutajana on üheks olulisemaks ülesandeks värvata maailmatasemel valdkonna tipptegijaid, kes suudavad ettevõtet järgmisele tasemele viia. Ericu teadmised ja kogemused automaatika vallas on hindamatud, ning tema pühendumus kliimamuutuste vastu võitlemisele tehnoloogia abil toob Bislyle kindlasti edu. Ericu juhtimisel plaanime Euroopa turul märkimisväärselt laieneda. Haitjema profiiliga tippjuhi liitumine on omamoodi ka suur tunnustus Eesti tarkvara ja riistvara inseneeriale, mille läbi Bislys loodud ja turule toodud innovatiivne toode omab laiapõhjalist mõju ja leiab rakendust üle-Euroopaliselt.“

Bisly on tegutsenud alates 2018. aastast, kasutades oma tootes digitaalse kaksiku lahendust ja pilvepõhiseid tehnoloogiaid, et pakkuda innovaatilisi hooneautomaatika lahendusi, mis vähendavad energiatarbimist ja süsinikuheidet. Viimase aasta jooksul on Bisly saavutanud neljakordse kasvu ning prognoosib kuni kaheksakohalist käivet aastaks 2025. Bisly kiire kasvu mootoriks on skaleeritav toode, mis põhineb patenteeritud tehnoloogial ja kasutab ära digitaalse kaksiku kontseptsiooni, mis toob automaatikaprojektide hinda alla mitmekordselt, seeläbi muutes automaatika kättesaadavaks kogu turule. Bisly on koostöös Taltechi teadlastega ja inseneridega välja arendanud oma IoT riistvara portfelli, mis lisaks hinna eelisele tagab klientidele autotööstuse tasemel kvaliteedi ja töökindluse.